Кръстьо Буцев сподели, че често говори със сина на ексурзоводката

...
 Кръстьо Буцев сподели, че често говори със сина на ексурзоводката
Коментари Харесай

Героят, спасявал бургазлии от обърнатия автобус: Не усещах тръните, които се забиваха в краката ми

 Кръстьо Буцев показа, че постоянно приказва със сина на ексурзоводката от Бургас 

Най-стресиращо беше, когато спряхме колата и долу от канавката, където бе обърнатият рейс започнахме да чуваме писаците на хората, на дребни деца, които молеха да ги спасим. Това показа в „ Тази заран “ по бТВ Кръстьо Буцев – спасителят от Ямбол. 

Няколко дни преди Рождество Христово той и приятелят му Георги Соваджиев получиха грамоти от кмета на Ямбол Валентин Ревански за това, че са спасявали бургазлии от авариралия рейс край Свиленград.

Пред бТВ обаче Буцев показа, че не се усеща воин. Призна даже, че е бил доста изплашен.

„ Чудех се дали да сляза. Бях доста уплашен, само че внезапно забравих какво съм мислил да върша. Слязох долу и започнах да отправям хората от кое място да минят, тъй като бяха доста стръмни местата. Трябваше малко да заобиколят и да не се качват напряко нагоре, тъй като не можеше “, споделя той.

„ Краката ми бяха задачите в тръни. Изобщо не ги усетих “, споделя шофьорът-спасител. 

„ Не мога да си обясня по какъв начин стана. Отвътре ми пристигна. Усетих, че трява да отида и да оказа помощ на хората “, прибавя той.

„ Най-страшно беше, когато вадехме екскурзоводката, която беше затисната. Тя искаше да излезе по-бързо, само че не можеше. Беше заклещена с предницата на рейса и беше нужно да изчака малко да дойдат пожарникарите. Ако не бяха те, не можехме да я изкараме “, споделя мъжът. 

„ Синът й ми благодари доста. Обажда ми се няколко пъти. Информира ме в какво положение е дамата “, прибавя той.

„ Не се усещам воин. Мисля, че всеки би трябвало да направи това, което аз. Никой не би трябвало да мисли дали ще се нарани или нещо ще му стане. Всеки, който може, би трябвало да слезе и да помогне “, посочи Кръстьо Буцев. 

„ Винаги ще оказвам помощ на хората. И на мен са ми оказвали помощ “, сподели още той.

Вие сте индивида, който, в случай че срещна на улицата, ще желая да му стисна ръката, показа пък водещият Златимир Йочев. 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР